logo1
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Youngtimer-regeling

 

Voor auto's van 15 jaar of ouder geldt een aantrekkelijke youngtimer regeling voor de zakelijke rijder. Zo rijdt u een mooie youngtimer van het merk Mercedes, BMW, Porsche, Jaguar, Bentley of Maserati voor een paar honderd euro bijtelling per maand.


Wat is de youngtimer regeling?

De youngtimer-regeling houdt in dat er bij auto’s tussen de 15 en 25 jaar oud een bijtelling van 35% over de fiscale waarde betaald wordt, in plaats van een bijtelling van 22% over de cataloguswaarde. Deze regeling is erg aantrekkelijk voor ondernemers en MKB’ers. De bijtellingsregeling voor uw youngtimer werkt heel eenvoudig: Wij verzorgen een beëdigd Fiscaal Taxatie rapport voor u. U telt 35% over de fiscale waarde van de auto op bij uw inkomen. De auto rijdt u vervolgens zakelijk dus koopt u de auto vanuit de zaak en betaalt vanuit de zaak ook alle autokosten. Gezien de youngtimers al hebben afgeschreven en de restwaarde verlaagd is, resteert er vrijwel geen afschrijving meer op de desbetreffende auto. Zo rijdt u een mooie betrouwbare youngtimer van het merk Mercedes, BMW, Porsche, Jaguar, Bentley of Maserati.

Hoe werkt de youngtimer regeling?

Stel, u bent ondernemer en u overweegt de aanschaf van een nieuwe Bentley Continental GT met een cataloguswaarde van €180.000,-. Op dit model is de bijtelling standaard 22%, wat uitkomt op €39.600,- bruto per jaar. Afhankelijk van uw belastingschijf betaalt u netto rond de €1.600,- aan bijtelling per maand.

Bij een youngtimer is het bijtellingspercentage geen 22% maar 35% over de dagwaarde. We nemen de Bentley Continental GT 6.0 W12 als voorbeeld. Deze auto heeft een fiscale waarde van €22.000, wat uitkomt op een bijtelling (35%) van €7.700 per jaar. Dit bedrag wordt bij uw inkomen opgeteld voor de berekening van de inkomstenbelasting.

Door de youngtimer-regeling te gebruiken kan u deze Bentley rijden voor €291,- per maand. In vergelijking met de bijtelling voor een nieuwe auto, die vaak veel hoger is, bespaart u aanzienlijk op uw belastingverplichtingen. Kies door voor een bijtellingsregeling voor uw youngtimer.

Voordelen van de youngtimer regeling 
 • Lagere bijtelling

            In plaats van de gebruikelijke 22% bijtelling geldt er een bij een youngtimer-regeling bijtelling van slechts 35% over de dagwaarde van de auto.

 • Fiscaal voordeel

  De bijtelling van onze bijtellingsregeling is gebaseerd op de dagwaarde van de youngtimer, die vaak veel lager is dan de nieuwwaarde. Dit betekent dat u als ondernemer aanzienlijk minder belasting betaalt over het privégebruik van de auto.

 • Stijl en prestige

  Of u nu kiest voor de elegantie van een Mercedes, de sportieve flair van een BMW of de prestaties van een Porsche, deze luxe merken maken indruk op klanten en zakenpartners, en kunnen uw professionele imago versterken.

 • Diversiteit in keuze

  Onze collectie youngtimers omvat een ruime keuze aan modellen, van sedans en SUV’s tot cabriolets en sportwagens. U kunt de youngtimer kiezen die het beste aansluit bij uw zakelijke behoeften en persoonlijke voorkeuren. Voor een bijtellingsregeling voor uw youngtimer zit u bij ons als youngtimerspecialist altijd goed. Wij hebben de youngtimer regeling voor u.

ONS AANBOD

Reset filter(s)
 • phone.png
 • mail.png
 • map.png
 • whatsaap.png